lørdag 8. september 2007

Loco Loco!!

07.09: Dagen begynnte med et besok paa markedet med vaare spansklaerere. Her skulle vi gjennom hver vaar renselse( una limpia). Ritualet inneholdt bl.a plantepisking, eggemasasje(dette gjaldt ogsaa mage og pupp!), bodypaint og sist men ikke minst ble vi spyttet paa. Tilslutt knuste hun egget i en gjennomsiktig pose for aa see vaare aura. Begge fikk vi svaert positivte utslag: ingen problemer og god energi. Under omvisningen paa markedet fikk vi smake paa hjemmelagde karameller. Dette var uheldigvis ikke det eneste vi opplevde! Randi ble kastet mat paa av to gutter, og Pernille fikk et kraftig tafs i rompa! Saare i baken gikk vi hjem.

Dagen var kommet for aa bytte rom. Vi skulle opp i den "eksklusive" andre etasjen. Her fikk vi eget bad og tv:) Deretter gjorde vi oss klar for kvelden. Vi skulle ut a se Pernilles laerer, Martha magedanse. Dette var en goyall opplevelse.

Senere gikk vi til Cuco for aa svinge oss paa dansegulvet. En bisarr kveld var i vente! Ikke bare fikk vi rundtur i Andreans utrolige leilighet i andre etasje.(som inneholdt bla musikkstudia, megahuge tv og fotoshoot-rom og kattungen Mimi<3) men stikkord som; svenskemann, skjeggemann, strippemann, klatremenn, Johnemann og bifilmann (som kanskje ikke var saa bifil likevel?) kan ogsaa nevnes. Kvelden ble avsluttet med fitness frokostblanding og en heftig latterkrampe fra kveldens opplevelser.

Dagens sitat: Que pasa LOCO!?
Har dere sporsmaal er det bare aa sporre;)

1 kommentar:

cemi sa...

Heisann dere to!

Så godt å høre at dere er kommet greit fram. Virker jo som at dere har det veldig gøy der nede;) Skal sjekke hjemmesida deres ofte, så legg inn masse bilder!!

Når tid skal dere begynne å jobbe? Er dere kommet til det stedet dere skal være?

Alt står bra til i Mandal. Jeg jobber hver dag, men det går veldig greit. hadde en veldig fin tur til Italia med varmt strandvær;)
Glad i dere!