torsdag 20. september 2007

Dagstur til Giron

09.09: Sondag morgen skulle vi dra til Giron, to fossefall en time unna med buss. Med knusende ro kom vi oss til bussterminalen. Tid var ingen problem, trodde vi. I oyeblikket vi kommer inn hovedinngangen stormen en relativt mork mann mot oss. Mannen var tydlig stresset og peset ut spanske gloser i racer-fart. Randi som har faatt en god preken hjemmenifra, hvisker pernille inn i oret: "ehhhh du, pass paa sekken!" (red.adm det er dermed ikke sagt at Randi er rasistisk!) Anyways.. Etter liten tid faarstaar vi hverandre og forteller mannen hvor vi skal. I samme oyeblikk destinasjonen spyttes ut, loper han skrikende til andre enden av bygget med oss like i haelene. Bussen var nemlig iferd med aa kjore fra oss, men dette klarte et titalls menn aa stoppe. Betaling hadde de ikke tid til, saa biletten ble paa deres regning:)

Da vi ankom Giron var temperaturene noe helt annet enn i Cuenca. I shorts og t-skjorter tomslet vi begge innover med nesa vent mot fossefallene. Forste fossefall var ikke langt unna. Det andre fikk vi aldri oppleve pga misvisning av noen "vennlige" ecuadorianere. Etter en liten stund stod vi annsikt til fjellvegg. Fjellveggen var ikke mindre enn 100 meter hoy! Randi med sine lange bein, hoppet lystig og lett opp paa veggen. Pernille derrimot hadde lest maanedens horiskop i "woman", og var mindre ivrig. Men det var ikke lenge om aa gjore for Pernille ogsaa tok fatt, etter optimistisk overbevisning av Randicandy.

Samtalen under klatringen gikk noe som saa:
-Kom igjen naa Pernille, dette gaar saa bra! fossen er rett rondt svingen. De`esje langt igjen!
-Men fanken da kvinne, horiskopet!!!
(Randi naar forste faste grunn) Pernille derrimot...
-Raaaaaaandi e sidde fast! (Randi kikker forsiktig ned aa ser en skitten trollunge sprikende med bena, klamrende til en raatten gresstusst. Randi braser ut i latter som en mindre versjon av King Kong)
-Men hold naa kjeft din f**%$FJ3*!! (Randi var naa igang med sine beroligende norske viser) :
-oooptimist, det kommer til aa gaa braaaaa til siiist!

But dont you worry foks! Vi kom oss trygt og godt ned igjen;)

Ingen kommentarer: