tirsdag 25. september 2007

Tur til nasjonalparken Cajas

23.09: Vi kjorer en halvtime fra Cuenca med nesen vendt mot Cajas. 6 personer i en altfor liten bil forte til at den ene guiden fant seg tilrette i bagasjerommet. Vi begynner paa 4100 moh og mer ble det! Paa toppen ble "my heart will go on" med full hals for Franziska og Pernille. Innlevelse fulgte ogsaa med. Det var vakkert... Fuglene sang, jente skrek og det var harmoni:) Randi var paa tur i nye converse sko, men det ble Pernille som virkelig traakket i "salaten"! Full av gjorme tuslet vi videre. Solen skinte og det gjorde ogsaa humoret. En stripptease fra Randi, ett par fjerter fra Canada, vakre balader fra Sveits og wannebe "ringenes herre" skog gjorde turen uforglemmelig.Vi har nemlig alt paa film!

Det var en solskinnsdag!

18.09: Jippi, Pernille har faatt seg forsikring igjen! Dette ble feiret med en tur til parken. Vi parkerte oss mellom kappgangende ungdommer og not utsikten. Pernille var veldig begeistret for sondagens orgie og ville en tur innom kinoen, igjen. Vi fikk dratt med oss Franziska som benyttet seg av combi meny 1. Dette innebaerer en polse, en kjempe Cola og en enda storre popcorn. Sistnevnte laa faa sekunder etter paa gulvet. Filmen var tydeligvis populaer (se bilde). Et bilde sier mer enn tusen ord.

Dagens sitat: (Randi) De sperma oss for heilt for de!( Dette kom ikke ut helt som det skulle)

Ingapirca

16.09: Vi drar til Ingapirca la la la la. Det er tid for historie! Vi bestemte oss for aa sjekke stemninga hos Inkaruinene 1 time unna Cuenca. Det er ingen tvil om at disse smaatassan fra gamledager ikke var saa verst likevel! De imponerte oss med store steiner, naturlige kalendere og skremmede tette vegger som guiden understrekte annenhver setning. Bildene mistet vi selfolgelig. (Randi innbiller seg at det IKKE var henne.) Men alt i alt var det en veldig interesant tur og vi klappet lama:)

Etter Ingapirca var det kino. Her koste vi oss med sterk luktesans, parfyme, drap og den storste orgien vi noen gang har sett. En bra dag rett og slett.

Pernille har ogsaa faatt seg en svommevenn, canadiske Marie-Eve.

Dagens sitat:(Pernille) Pass deg, mi har`kje forsikring!